Shoots

WAAR GAAN WE NAARTOE? 

Yes, jullie willen voor de camera! Waar gaan we, als (kersvers) gezin, grote familie of gekke vriendengroep naartoe? Oftewel: vertel mij wat onze shootlocatie wordt. Mijn voorkeur? Heerlijk in de buitenlucht! Wat dacht je van het bos of tussen de bloemenvelden? Aan het water of in een gaaf verlaten pand? 

KLEDINGSTRESS?! 

Kledingkeuzes kunnen een groepsfoto maken of breken. Voorkom daarom een bonte verzameling aan prints en grote logo’s, vermijd felle kleuren, houd de shootlocatie in je achterhoofd én trek niet iets aan wat telkens omhoog kruipt, trekt of schuurt; je wilt immers – voor zo ver dat lukt – ontspannen op de foto! Speel je het liefst op safe? Pssst… kies dan voor pastelkleuren! 

DE FOTO'S ZIJN KLAAR ... EN DAN? 

Joehoeee! Jullie shoot zit erop; viel best mee toch?! Als fotograaf ben ik de lucky one en bekijk als allereerste jullie foto’s én plaats ik vast een sneakpeek op mijn social media kanalen. In de gaten houden dus! Daarna ontvangen jullie een ruime selectie aan foto’s, in topkwaliteit, via WeTransfer. Kunnen jullie eindelijk ook meegenieten! 

© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden