Weddings

LET'S MEET!

Yes, jullie gaan trouwen! Ligt je Pinterest-bord al – jaren – klaar? Of begin je vanaf nul? De eerste stap is altijd: kennismaken. Ik wil weten wie ik voor de camera heb en jullie welke bruiloft-lover alles gaat vastleggen. Want wat vinden jullie een must? Hebben we een klik? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben; gewoon gezellig bij mij thuis. Van mogelijkheden en tarieven, tot voorbeeldalbums en inspiratie. Zijn we een match? Dan wordt jullie datum ook de mijne! Je ontvangt een overeenkomst die je ondertekent (pssst… kunnen jullie vast oefenen) en dan kan het aftellen beginnen!

O HELP, HET IS BIJNA ZOVER!

Nog ongeveer 7 nachten slapen tot jullie bruiloft! En voordat de échte zenuwen toeslaan, bellen we even; gewoon om alles nog even te bespreken én zie ik de digitale planning graag in mijn mailbox verschijnen. Geeft ons beide rust in ons hoofd.

DE GROTE DAG

De adrenaline (en spanning!) giert door jullie lijf. Alsof je op het punt staat om te bungeejumpen, je eerste zoen gaat geven of – voor de mannen – jouw cluppie kampioen wordt. Er staat iets bijzonders te gebeuren; vandaag gaan jullie trouwen. Wat een eer dat ik dat mag vastleggen; we gaan het samen rocken!

THE DAY AFTER

Al vroeg uit de veren voor de honeymoon? Of slapen jullie de kater lekker uit? Hoe je ook – the day after – wakker wordt: het kan vast niet beter! Alhoewel, na 3 dagen plaats ik een preview op mijn social media kanalen, zodat ik jullie (en mijn volgers) alvast lekker kan maken met hele trouwreportage! 

DE FOTO'S ZIJN KLAAR.. EN DAN?

Zijn jullie niet meer te houden van nieuwsgierigheid? Dan kunnen jullie nu los: je ontvangt van mij de ingloggegevens voor de online galerij. Hierin bekijk je de foto’s en download je ze in lage resolutie. Later krijgen jullie een usb-stick vol met foto’s van topkwaliteit. Hebben jullie ervoor gekozen om een album te laten maken? Dan is ook nu het moment om je favorieten te bestempelen met een ‘hartje’; zo weet ik precies welke foto’s gaan shinen in jullie trouwalbum!    

JULLIE PARELTJE

Laten we een afspraak maken om de mogelijkheden van het trouwalbum te bespreken. Zo kan ik precies het album maken wat jullie voor ogen hebben. Nadat ik mij heb uitgesloofd, nodig ik jullie uit om het trouwalbum te bekijken. En dan volgt er nog zo’n moment waarvan de harten op hol slaan: de dag opnieuw beleven.

© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden